POVRATAK OTPISANE Dženana Alađuz: U krevetu s neprijateljem

25.05.2018.

Koja je korist od seksa, ima li ga i kakav je, samo su neka od sudbinskih pitanja koja su me mučila protekle sedmice.

Piše: Dženana Alađuz za Interview.ba

Od kad je počela predizborna kampanja naš bračni krevet je pretijesan. S nama su ErdoganDodikDragansaAiOPutinBakirNerminŽeljkoiŽeljka. A pored kreveta? Ha, toliko ih je da nemam gdje papuče ostaviti.

Iako sam strašno stidljiva i nemam ni zrno egibicionizma u sebi, ja bih i u ovakvoj situaciji ispunila svoje bračne dužnosti, ali nema mjesta. Mjesta u najvećoj ženinoj erogenoj zoni – kako je to Diva JK rekla – mozgu.

Jednadžba je jednostavna. Mozak naređuje ruci da prinese čašu vode žednim ustima. Ako to vrijedi u svim nagonima, kako da budem stimulisana poslije ovog kraja sa mojom Sekom.

A mogla je tako lijepo, onako doktorski stručno, dovesti stranku do njenog tužnog ali neizbježnog kraha.

Kad mi se najdraži okrene i onako šeretski osmjehne, samo mu kažem “mani me se bogati   vidiš da mu nam vratili iz Evrope one papire ne znaju ni na pitanja odgovoriti, a vode državu.”  

Ako me slučajno okrzne, malom ali snažnom rukom spriječim svaku “slučajnost.”

“Jesi li ti normalan, kako ti se može dići kad se u ovoj državi diže samo Goranu Dodiku? To što je riječ o prihodu od voća, a kako i neće kad su bosanci ludi za voćem svako drži po bananu u obje ruke ja l oči otvori..Šta sam ono htjela reći? Uostalom to što ti pričaš sad uopšte nije važno jer svakako nisi u pravu. A kako vidim da si svađalački raspoložen prekidam ovu raspravu I idem na spavanje. Sama. Pa da vidim s kim ćeš se onda svađati.”

Znate, ja sam nekad bila žena kojoj je u političkoj emisiji striper plesao u krilu, u programu. A nisam mu morala ništa platiti.

Najdraži mi je nekad bio zgodniji od Brad Pitta (mladog naravno). Koliko smo samo puta morali popraviti fosnu od kreveta a samo nas je dvoje bilo I to prilično malog rasta.

Vi ste mi svjedok ko je kriv, zar ne? I onda se pitaju zašto je pao natalitet. Pa zato što bijela kuga postoji. U fizičkom obliku. Vidimo je svake večeri u dnevniku.

Idi naVrh

Don't Miss