cfac3324ce5fa00c7b1a60159a3412ff
cfac3324ce5fa00c7b1a60159a3412ff

Uhapšeni u akciji ‘Kavez’ na saslušanju u banjalučkom tužilaštvu

Uhapšeni u akciji „Kavez“, koju su jučer proveli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS), predati su danas na saslušanje u Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

Slobode je lišeno 14 osoba, te otkriveno i dokumentovano 15 krivičnih djela i to 14 koja se odnose na neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga i jedno krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Nezvanično, uhapšeni su: Savo Čolić, Dragan Narančić, Lora Glušica, Branimir Marsenić, Bojan Mudrinić, Goran Mirković, Radovan Stanković, Vinko Đurić, Vladimir Malić, Marija Bujak, Milorad Zurnić, Milenko Samardžzić, Mladinko Malić i Marko Miljević.

Izvršeni su pretresi na 11 lokacija na području Banje Luke, Zvornika, Bijeljine i Doboja, a oduzeta je određena količina opojne droge marihuane, heroina i metadona, određena količina oružja i naoružanja, više digitalnih vaga za precizno mjerenje, veći broj drobilica za mrvljenje opojne droge marihuane, 7.000 KM, te mobilni telefoni.

Akcijom „Kavez“ rukovodili su pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet, u saradnji sa kolegama iz policijskih uprava Banja Luka, Zvornik, Bijeljina i Doboj, te pripadnicima Specijalne antiteorirističke jedinice i žandarmerije.

Pročitajte još: 

Turković: SAD nisu zaboravile BiH

(Vijesti.ba/Interview.ba)

 
Prethodna vijest

Turković: SAD nisu zaboravile BiH

Naredna vijest

Na današnji dan usvojena je himna BiH, ima i tekst, ali nema političke volje