8cdfe61457f16442e8acf54df5822c40
8cdfe61457f16442e8acf54df5822c40

POVRATAK OTPISANE Dženana Alađuz: 50 nijansi Dženane u špajzu

02.04.2018.

Kaže meni moj brat Šeki “Dženana nisu ti loše ove nove kolumne, ali nisi to još ti…”

Piše: Dženana Alađuz za Interview.ba

Pravedno ozlojeđena pitala sam “Ma nemoj?” i nasjela:  “Piši bona 50 nijansi Dženane…”

Da sam znala šta će taj izazov da otkrije, ne bih pristala, i danas bila u sretnom braku… … 

Đe?

Prvo sam ispitala setup. Imam li ja uslova, takozvanu materijalnu bazu za duhovnu nadgradnju u nijansama sive? Kad sam bila mlađa, nismo imali gdje. Sad kad imam gdje, ponosnih 53 kvadrata, po svemu sudeći opet nemam gdje.

Spavaća soba? Ko sa dioptrijom – 10 nije zgrabio plišanu surlu i rekao “Je l to to? Stvarno????” ili izvukao autić iz g… a čarapicu br 23 iz usta, ne zna šta propušta. Dječija soba? Staklena vrata. Dnevna soba? Apsolutni dominion mačka od 7 kila s fetišom na golu nogu. Nakon par puta kad smo morali prekinuti da bi našli jod i zavoj (teško se ispira krv s tepiha), počeli smo pratiti noćne serije na foxcrimeu. Zdravije je, ako ništa.

Probudila sam ga sinoć i obavijestila da je on kriv za to. Smirenim tonom, frekvencije koju čuju samo psi ne znam šta se uzbuđuješ? upitala sam ga koji to seksualno zdravi muškarac danas nema playroom? Ili bar red room of pain? Kako da ja raspustim svoje nijanse sive kad nemam osnovnih uslova za rad! Za šta ovoliko radimo kad mi ne možeš priuštiti ni tu sitnicu? Nek ti imaš špajz u koji krkaš gluposti to je najvažnije….

A sve što mu treba jeste fina skromnobošnjačka soba “ozbiljna i dubokosenzualna kao sam Mr Grey, crvenih zidova, grimiznog Chesterfield kauča i kreveta s baldahinom nad  naravno crvenim kožnim madracem.”

Zato što sam fino vaspitana žena i predana supruga, zanemarila sam njegove slabe argumente (pa gdje? pa odakle nisi se udala za …crveni kožni madrac? pa da mi pričaš kako si se uznojila….) dala sam mu drugu šansu. 

 

dođi da te fuck hard…

 

Jednim elegantnim pokretom koji nimalo nisam uvježbavala dodala sam mu isprintan i uvećan tekst iz predmetne knjige, legla na jastuke i čekala da me uzbudi.

Počeo je, jadničak, čitati podvučeno:

“First, I don’t make love. I f*ck… hard. Second, there’s a lot more paperwork to do.  And third, you don’t yet know what you’re in for. You could still run for the hills. Come, I want to show you my playroom.”

Dalje nije stigao. Morao je ispustiti papir da bi s obje ruke razdvojio moje prste oko svog vrata. Zaboravila sam na feminističke instikte koji su skloni preuzeti kad god joj neko kaže dođi da te fuck hard prije nego što pospremiš papire.

Nakon što smo se uvjerili da smo to mi, i popili po jedan apaurin, odlučili smo preskočiti po koju nijansu i doći do one 50te.

Utrpala sam mu majicu u pidžamu, jesi mogao pronaći kraću majicu ikako, on je mene zagrlio jer mi puše s leđa majke ti moraš li se potpuno opustiti osjećam se kao da si cjepanicu bacio na mene… i zaspali smo zagrljeni, uvjereni da ne postoji sretniji i jadniji par od nas…

 

Idi naVrh

Don't Miss