0d768f51b2de748135afb7eff164cb40
0d768f51b2de748135afb7eff164cb40

SDA Stari g. Mostar poziva probosanske stranke na jedinstven nastup na izborima

03.07.2020.

Skupština SDA Stari grad Mostar uputila je poziv svim probosanskim političkim opcijama za jedinstven nastup na lokalnim izborima u Mostaru.

Samo jedinstvenim nastupom možemo otkloniti sve mogućnosti preglasavanja Bošnjaka, te omogućiti ravnomjeran rast i razvoj svih dijelova grada Mostara, istaknuto je tijekom sjednice Skupštine ogranka SDA Stari grad Mostar, koja je održana u četvrtak u Mostaru.

Skupština je, navodi se u priopćenju, izrazila punu i nedvosmislenu podršku turističkim radnicima i poslodavcima u Mostaru, te je pozvala sve razine vlasti u Bosni i Hercegovini da hitno reagiraju i donesu adekvatne mjere i propise za pomoć i spas turističke sezone, kako u Mostaru, tako i u Bosni i Hercegovini.

Na skupštini je usvojeno izvješće o radu Izvršnog odbora SDA Stari grad Mostar za polugodišnje razdoblje prosinac 2019. – lipanj 2020. godine, koje je prezentirao predsjednik SDA Stari grad Mostar Adil Šuta. Po njegovim riječima, u tom razdoblju upisano je novih 130 članova SDA na gradskom području Stari grad te taj ogranak sada broji 1.100 članova.

Fokus rada u sljedećem polugodišnjem razdoblju stavljen je na mjesne odbore, koji u mnogim segmentima stoje na raspolaganju građanima Mostara, te zajedno s građanima planiraju razvoj infrastrukturnih projekata u mjesnim zajednicama, navodi se u priopćenju SDA Stari grad Mostar.

(Fena/Interview.ba)

Idi naVrh

Don't Miss