SDA Stari g. Mostar poziva probosanske stranke na jedinstven nastup na izborima

Skupština SDA Stari grad Mostar uputila je poziv svim probosanskim političkim opcijama za jedinstven nastup na lokalnim izborima u Mostaru.

Samo jedinstvenim nastupom možemo otkloniti sve mogućnosti preglasavanja Bošnjaka, te omogućiti ravnomjeran rast i razvoj svih dijelova grada Mostara, istaknuto je tijekom sjednice Skupštine ogranka SDA Stari grad Mostar, koja je održana u četvrtak u Mostaru.

Skupština je, navodi se u priopćenju, izrazila punu i nedvosmislenu podršku turističkim radnicima i poslodavcima u Mostaru, te je pozvala sve razine vlasti u Bosni i Hercegovini da hitno reagiraju i donesu adekvatne mjere i propise za pomoć i spas turističke sezone, kako u Mostaru, tako i u Bosni i Hercegovini.

Na skupštini je usvojeno izvješće o radu Izvršnog odbora SDA Stari grad Mostar za polugodišnje razdoblje prosinac 2019. – lipanj 2020. godine, koje je prezentirao predsjednik SDA Stari grad Mostar Adil Šuta. Po njegovim riječima, u tom razdoblju upisano je novih 130 članova SDA na gradskom području Stari grad te taj ogranak sada broji 1.100 članova.

Fokus rada u sljedećem polugodišnjem razdoblju stavljen je na mjesne odbore, koji u mnogim segmentima stoje na raspolaganju građanima Mostara, te zajedno s građanima planiraju razvoj infrastrukturnih projekata u mjesnim zajednicama, navodi se u priopćenju SDA Stari grad Mostar.

(Fena/Interview.ba)

Prethodna vijest

U Novi Pazar stiglo deset novih respiratora

Naredna vijest

Princ od Monaka dolazi u Sarajevo