5f21665a08f0089e0f2419863154aa0b
5f21665a08f0089e0f2419863154aa0b

Drugi sarajevski B2B susreti poduzetnica BiH i regiona počinju danas

20.02.2020.

Drugi sarajevski B2B susreti poduzetnica BiH i regiona počinju danas u 17 sati u luksuznom hotelskom spa centru u Tarčin Forest Resortu, oazi mira i ljepote nadomak Sarajeva.

U 19 sati počinje zvanični dio Susreta, “večerom dobrodošlice” uz muziku uživo, ali i nekoliko obraćanja domaćina, sponzora i gostiju.

Drugi dan Susreta počet će veoma rano, već u sedam sati je na bazenu upriličen yoga parti, za rano opuštanje, ali i akomuliranje energije za naporan dan.

U okviru “Drugih sarajevskih B2B susreta” 21. februara 2020. godine od 10:00 do 17:00 sati održati će se poslovna konferencija “Poduzetništvo u BiH i regionu – Mogućnosti za inovacije, rast, razvoj i umrežavanje”, poduzetnički sajam i B2B sastanci. 

Konferencija za štampu će početi u 9:30 u auli hotela.

Događaju će prisustvovati gosti iz osam zemalja: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Kosova, Crne Gore, Turske i Bosne i Hercegovine. 

Za govornicom i na panelima naći će se predstavnici međunarodnih i lokalnih institucija, akademske zajednice, politike, realnog sektora, kulture i nevladinih organizacija. Učekuje se više od 200 učesnika konferencije.

Projekt su podržali ASA Banka, Tarčin Forest Resort, UNDP, Bisnode BiH, Central Osiguranje, Grad Sarajevo, Općina Hadžići, Privredna/gospodarska Komora FBiH, Meredes Benz, Hercafe Saccaria, Flormar kozmetika, Ema cvijećara, te mnogi drugi prijatelji projekta – na različite načine. 

Goste očekuje i bogata konferencijska tombiola, sa skoro stotinu vrijednih poklona. Mnogi će biti istinski obradovani.

Svoj dolazak su, između ostalih, potvrdili: Ambasadorica Slovenije u BiH nj.e. Zorica Bukinac, Direktor Kamernog teatra 55 Emir Hadžihafizbegović, Premijerka GPK Aida Obuća, Federalni ministar poduzetništva i obrta Amir Zukić, Podpredsjednik PGFBiH Mirsad Jašarspahić, Načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović, Prof.dr. Mehmet Nađi EFE – susosivač Internacionalnog Univerziteta u Goraždu, Antonia Mirat sopranistica svjetskog glasa, te mnogi značajni gosti i poduzetnici iz BiH i cijelog regiona. 

Dan se ne završava sa završetkom Konferencije. Tačno u 19 sati počinje After party by Bisnode KVP, za koji su kao i za predhodne evente, sva mjesta popunjena i na kojem će se nastaviti umrežavanje i predstavljanje, kao i predhodna 24 sata.

Susreti se zvanično završavaju 22. februara u prijepodnevnim satima, ali mnogi gosti su odlučili produžiti svoj boravak u BiH do kraja vikenda i obići grad i olimpijske planine.

(Interview.ba)

Idi naVrh

Don't Miss