dab861610fbe6732a41ccf165eef1ae4
dab861610fbe6732a41ccf165eef1ae4

Ronioci FUCZ-a u Savi kod Orašja pronašli vozilo s tijelom jedne osobe

Šest ronioca pripadnika jedinice za spašavanje pod vodom Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) pronašli su automobil u Savi koji je uz pomoć teške mašine izvučen iz te rijeke i u kojem je pronađeno tijelo jedne osobe.

Vozilo je pronađeno deset metara od obale, na dubini od pet metara i dvadeset metara nizvodno od mjesta gdje je sletilo s puta u rijeku Savu.

FUCZ odazvala se zahtjevu Kantonalne uprave civilne zaštite Posavskog kantona i uputila pripadnike jedinice za spašavanje pod vodom u potragu za nestalom osobom za koju se sumnjalo da je vozilom upala u rijeku Savu na području Mjesne zajednice Vidovice u općini Orašje.

Pripadnici sektora kriminalističke policije, Odjela za istrage Orašje prethodno su bili na terenu i provjerom lokacije pronašli tragove koji su ukazivali na mogućnost slijetanja vozila u Savu.

Na terenu su, osim pripadnika FUCZ i Policijske uprave Sektora kriminalističke policije, Odjela za istrage Orašje, bili i pripadnici Policijske stanice Orašje koji su osiguravali lokaciju na kojoj se odvijala potraga i izvlačenje vozila, saopćeno je iz FUCZ.

(Fena/Interview.ba)

Prethodna vijest

OHR: Ustavni sud je kamen temeljac na kojem počiva ustavni okvir BiH

Naredna vijest

Državljanin Srbije u izolaciji na japanskom kruzeru