377380b29ccbac2ace51689cb7f94fc4
377380b29ccbac2ace51689cb7f94fc4

Dodik čestitao Milanoviću: Intenzivirati saradnju i dijalog o otvorenim pitanjima

06.01.2020.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Zoranu Milanoviću izbor za predsjednika Hrvatske, poželjevši mu mnogo uspjeha u obavljanju ove izuzetno odgovorne funkcije.

Dodik je poželio Milanoviću da za vrijeme njegovog mandata Hrvatska nastavi da se razvija u miru na dobrobit njenih građana, te da ide putem stabilnosti, ekonomskog razvoja i prosperiteta, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Izrazio je nadu da će Milanović opravdati ukazano povjerenje svojih birača, među kojima je i veliki broj Srba koji su glasali za Vas, te da će u predstojećem mandatnom periodu biti predsjednik svih građana Hrvatske i raditi na unapređenju položaja i statusa srpskog naroda u Hrvatskoj.

– Očekujem da ćemo uskoro, nakon zvaničnog preuzimanja funkcije predsjednika Hrvatske, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, unaprijediti naše odnose, te intenzivirati saradnju i dijalog o mnogim otvorenim pitanjima koja su od obostranog interesa i za dobrobit svih građana – naglasio je Dodik.

U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, koji su održani jučer, Zoran Milanović izabran je za predsjednika ove zemlje.

Pročitajte još: 

Dragan Čović čestitao Zoranu Milanoviću

(Vijesti.ba/Interview.ba)

 
Idi naVrh

Don't Miss