9db80ce3b4adacda2a5f2879cc166587
9db80ce3b4adacda2a5f2879cc166587

Privedeno 15 osoba koje su učestvovale u napadima ispred Skupštine Srbije

08.05.2020.

Policija je, po nalogu nadležnih državnih organa, privela petnaest osoba koje su učestvovale u incidentu ispred Skupštine Srbije u Beogradu, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Predvodnik današnjeg incidenta Boško Obradović i dio pristalica Saveza za Srbiju u kojem su napadnuti narodni poslanici i drugi ljudi koji su pokušavali da uđu u Narodnu skupštinu.

I poslanik Čedomir Jovanović je vrijeđan pri ulasku u Skupštinu, a napadnuti su i drugi poslanici kojima su nanesene povrede i pocijepana odjeća. 

Predsednik Dveri Boško Obradović, nekoliko poslanika i simpatizeri stranke “blokirali” su stepenište na ulazu u Skupštinu Srbije, a u jednom trenutku došlo je i do guranja Obradovića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara koji je dolazio na sjednicu.

Jovanović se danas obratio i putem Twittera:

“Zavedite red u zemlji. One sa bakljama hapsite u policijskom času. One što sa stepeništa Skupštine prijete ljekarima kažnjavajte kao što kažnjavate ljude kad se vraćaju u zemlju, pa ih hvatate oko ulaza zbog toga što su izašli, a treba da budu u samoizolaciji”, naveo je Jovanović.

(Nap.ba/Interview.ba)

Idi naVrh

Don't Miss