3117134dc38df1c149069d93d1e05a93
3117134dc38df1c149069d93d1e05a93

PROMO / Slaviša Vinčić dobitnik prve Baumitove nagrade: “Baumit materijali su kvalitet i ništa drugo ne koristim!”

Slaviša Vinčić iz Prnjavora osvojio je prvu nagradu, poklon karticu u iznosu od 5000,00 konvertibilnih maraka kao pobjednik Baumitove nagradne igre Pridruži se Baumit Life timu, i pobijedi! kroz projekat Baumit klub.

Ovaj 40-godišnji vlasnik male ali uspješne firme “Stil-gips,” primjer je kako predan rad i korištenje najboljeg građevinskog materijala na našem tržištu rezultira uspjehom, prepoznavanjem i nagradom.

Stil-gips postoji 12 godina i bavi se suhom gradnjom, molerajem i fasadom. Danas Vinčić zapošljava još 7 radnika i namjerava i dalje razvijati posao. Baumitov materijal je, smatra on, osnova njegovog uspjeha:

Već 10 godina koristim Baumitov materijal. Prvo sam ga počeo koristiti sticajem okolnosti a onda sam vidio koliko je kvalitetan. Vraćao sam se do kuća gdje sam ga koristio za fasadu i vidio da se ni poslije mnogo vremena uopšte ne mijenja! Vidim da je kvalitet. Tako da mi je ovaj materijal prirastao srcu i ništa drugo ne koristim.

Nagradu koju je dobio Vinčić iznimno cijeni, ne samo zato što je novčana već što u njoj prepoznaje koliko Baumit cijeni kvalitetne i ambiciozne izvođače. Na pitanje kako planira potrošiti nagradu, ako nije tajna, Vinčić kaže:

Naravno da nije tajna! Dio ću potrošiti da uplatim “školu u prirodi” za dvoje djece slabijeg materijalnog stanja iz škole u koju ide moj sin, jer ne mogu sebi priuštiti, a dio će ostati u porodici da potrošimo na provod (smijeh).

Kako su reagovali ukućani, ali i kolege na vijest o nagradi? Kroz smijeh Vinčić je odgovorio:

Moji ukućani mi najprije nisu vjerovali i smijali su se. Ali kad mi je javila Zlata (Zlata Ramčević iz Baumita, op.a.) iskoristio sam priliku da im kažem “rekao sam vam ja.” (smijeh) A kolege …najprije su rekli “ma sigurno je naštimano” a ja sam im odgovorio “ma jašta je baš će meni neko naštimati. Nego trudite se i vi pa ćete dobiti nagradu.”

Vinčić namjerava i dalje raditi u svom Prnjavoru. I naravno, nastaviti koristiti Baumitove proizvode na zadovoljstvo svojih klijenata.

Pridruži se Baumit Life timu, i pobijedi! kroz projekat Baumit klub je jedinstvena nagradna igra kreirana za članove Baumit kluba koje se bave izradom fasada te koriste Baumit fasadne maltere i/ili Baumit boje. Učesnici, čak 401 osoba iz 82 grada i opštine, takmičili su se za brojne, atraktivne nagrade, kojih je zaista bilo u izobilju.

U periodu od aprila do kraja oktobra 2018. podijeljeno je više desetina nagrada (šljemovi, majice, radna odijela, bušulice, mješalice i dr.) a u novembru je dodijeljena i glavna nagrada – poklon kartica u iznosu od 5000,00 KM koju je osvojio Slaviša Vinčić iz Prnjavora.   

 (Interview.ba)

Prethodna vijest

IZ ĆORSOKAKA Zlatko Dizdarević: Zajedno smo skupa

Naredna vijest

ISTINOM U GLAVU Dragan Bursać: Bosanac Milorad Dodik