20e156e5221ed153ed429eed46187392
20e156e5221ed153ed429eed46187392

POVRATAK OTPISANE Dženana Alađuz: Seksom protiv nepravde

18.06.2020.

Bilo bi vam svima bolje da sam ja na Čelu.

Piše za Interview.ba Dženana Alađuz

Da sam ja Neka, Bakir ne bi bio nervozan. Svjesno bih se žrtvovala i organizovala da se potroši. On bi meni bio mršav ko lovački pas. Trčeći bi se vratio arhitekturi a politiku ostavio sposobnima.

Da sam ja Neka, Dragan bi mi poklonio za rođendan bar tri kladionice.

Zubara bih stavila na čelu OSA-e. Gledala sam ja filmove, iznimno je važno da su moji špijuni informisani i zdravih zuba. 

Meni bi Dodo bio socijaldemokrata, Željko držao riječ, a Lagumdžija citirao Marksa na konferencijama, a rahmetli nanu spominjao samo na Bajram. Svi bi tužioci dobili iphone a Ružica pozivnicu za proslavu. Nijedan ljekar, a ginekolog posebno, ne bi smio u politiku a Gradonačelnik bi se vratio onom što najbolje zna raditi. S britvicom. 

Kako bi vam svima bilo dobro da sam ja Neka.

Nisam ja nerazumna. Mene COVID 19 ne bi iznenadio. Naredila bih samoizolaciju ali ne ovu običnu, kad plebs ima previše vremena da čita vijesti i komentariše. Moja bi imala cilj i očekivane rezultate. Svi od 18 godina pa dalje morali bi se za svoje dobro seksati na dnevnoj osnovi, najbolje između dva dnevnika.

 Najprije, zadovoljena osoba je zadovoljan glasač.

Drugo, nakon seksa mnogima se mozak isključi, što je za svakog vlastodršca najpoželjnije stanje. Treće seksom se troše kalorije. Ne biste vi meni debeli hodali nakon korone ko što hodate sad. U zdravom tijelu je umoran duh!

 Također, nije zgoreg napomenuti, u mojoj državi bi se njegovala lijepa riječ. Umjesto da slušamo Tegeltiju kako priča gluposti bolje da slušamo narodne pjesme. Da smo bar znali ovu koju ću sad citirati ne bi nas Fikret iznenadio!

“Oj curice đekli đekli

Hoćemo li đe smo rekli

U šumicu pod bukvicu

Da valjamo borovnicu.”

Da, da, znali bismo unaprijed da Fikret voli valjati….

Dakle pamet u glavu i glasajte za Mene na narednim izborima.

Idi naVrh

Don't Miss