65c445ea7c8c66ddeae51478bf8a1359
65c445ea7c8c66ddeae51478bf8a1359

Čović u posjeti Ruskoj Federaciji – Susret s Matviyenko

10.02.2020.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović sastao se s predsjednicom Vijeća Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matviyenko, na čiji poziv boravi u službenom posjetu Ruskoj Federaciji. 

Susret je obostrano ocijenjen vrlo korisnim za unapređenje bilateralnih odnosa i parlamentarne suradnje, osobito na razini gornjih domova koji imaju izraženu ulogu u jačanju demokracije i očuvanju vrijednosti društva.

Dom naroda PSBiH će u svibnju ove godine biti domaćin godišnje konferencije predsjednika senata, koji će izlagati i raspravljati o značaju i ulozi gornjih domova parlamenata u višenacionalnim državama.

Matviyenko se još jednom zahvalila Čoviću na pozivu za konferenciju, kao novoj prigodi za razmjenu iskustava i mišljenja na najvišoj parlamentarnoj razini i u multilareralnom formatu.

Čović je uoči susreta odao počast i položio vijenac na Grobu neznanog junaka, saopćeno je iz Ureda predsjedatelja Doma naroda PSBiH, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH. 

(Fena/Interview.ba)

Idi naVrh

Don't Miss