Dodik: Šarović mi nije potreban, razgovori se nastavljaju sa Mićom Mićićem

25.01.2020.

Proširena sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a održava se danas u Banjoj Luci. Nakon sjednice, medijima se obratio predsjednik ove stranke Milorad Dodik. Govorio je o unutarstranačkim stvarima, ali i i razgovorima koje je imao sa SDS-ovcima iz Bijeljine među kojima je i gradonačelnik Mićo Mićić, što je izazvalo reakcije iz vrha stranke, odnosno predsjednika SDS-a Mirka Šarovića.

Šarović je kazao da sa Dodikom može razgovarati samo predsjednik SDS-a, on je reagovao nakon informacije da su se predsjednik Dodik i potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić tajno sastali u Laktašima na kojoj je, navodno, razgovarano o lokalnim izborima.

– Nisam ga (Šarovića) vidio neku večer u Laktašima. Razgovarao sam sa predstavnicima Bijeljine o tome, mi to ne krijemo, traži se način kako dogovoriti zajedničko djelovanje u okviru Bijeljine. Nisam vidio Mirka Šarovića, niti mi je potreban niti ću na tu temu razgovarati s njim, ali ću nastaviti razgovarati sa Mićom Mićićem i njegovim saradnicima – kazao je Dodik.

Sjednici su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, članovi Izvršnog komiteta Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, Radovan Višković, Luka Petrović, Slavko Mitrović i Nada Tešanović.

Među prisutnima su bili i članovi Glavnog odbora Zora Vidović, Snježana Novaković Bursać, Staša Košarac i Igor Žunić.

Pročitajte još: 

Brankica Dodig iz Drvara nakon 40 godina na birou dobila posao

(Oslobođenje/Interview.ba)

 
Idi naVrh

Don't Miss