45d29fb01e438ca98f8aa751ef6c3e55
45d29fb01e438ca98f8aa751ef6c3e55

POVRATAK OTPISANE Dženana Alađuz: Poza COVID 69 za bolji san

17.04.2020.

Korona je pokazala da ipak postoji jedna prednost nas udatih nad gomilom seksi superzgodnih single žena i muškaraca.

Piše: Dženana Alađuz za Interview.ba

Veće su nam šanse za redovnim seksom. Sve je na našoj strani. Dan provodimo iznimno blisko. Sudaramo se kod frižidera, jedemo za malim stolom, redovno spavamo u istom krevetu (poslovna putovanja su sad jedan daleki san). Suživot ne poznaje intimu, dakle dok se jedno tušira drugo… hm slaže veš u mašinu i dodaje peškir.

Samo kolači, med i orasi u svakom. Oskudna odjeća jer je vruće. I najljepše od svega znaš da je siguran seks. Nije mrdnuo iz kuće ima mjesec dana. I tako dođe veče…bračne dužnosti se nastavljaju. Smireno, staloženo se istuširam (ipak smo civilizovani!) i zavučem pod jorgan. Ne treba čak ni predigra, samo kažem “dragi nešto sam razmišljala… “ Kao i svaki muškarac, sve će uraditi samo da ne sluša razmišljanja u 2 ujutro. Pa čak i pozu COVID-69. Tako je, postoji! Inspirisana je čuvenom seks pozom “69”, a jedina razlika je u tome što je u pozi “Covid-69” jedan partner potpuno fokusiran na drugog, dok je kod “poze 69” zadovoljstvo obostrano.

Izolacija je jako dobro i za razvoj kreativnog u sebi. Smislila sam 1001 način kako provesti kvalitetno vrijeme bez djece čim završi korona!!! Ako treba krenuću i da džogiram. Ovolika bliskost i svakodnevno viđanje nikako nisu dobri za porodičnu harmoniju.

Plusevi se množe vrtoglavo! Da nije izolacije, ne bih poželjela vidjeti mnoge svoje rođake. Zahvaljujući pandemiji, kuća sve više liči na feng shui san. U ovih mjesec dana usisala sam što ni sanjala nisam da se može usisati. Pobacala i što treba i ne treba. Upalila rernu čak 5 puta! Nevjerovatno ali istinito posadila biljku!!! Kratko će živjeti, znam, ali bar će biti voljena…

Kao i ja, dok traje korona .

Idi naVrh

Don't Miss