Frenkie pita, vi odgovarate: Učešćem u humanitarnom kvizu podržite projekat „Nijedno dijete bez paketića“

17.11.2022.

U sklopu projekta „Nijedno dijete bez paketića“, čija je realizacije u toku, Udruženje „Ruku na srce“ i Hub Homework organizuju humanitarni kviz općeg znanja.

Svi sudionici kviza svojim učešćem podržat će zimsku čaroliju volontera Udruženja „Ruku na srce“.

“Nijedno dijete bez paketića” je humanitarni projekat u okviru kojeg nastojimo obezbijediti novogodišnje paketiće za djecu iz porodica slabijeg materijalnog stanja. Projekat se realizuje dvanaesti put. U okviru ovog projekta do sada je podijeljeno više od 10 hiljada paketića mališanima školskog i predškolskog uzrasta sa područja Kantona Sarajevo, ali i čitave Bosne i Hercegovine – saopćeno je iz Udruženja Ruku na srce.

Humanitarni kviz održat će se u srijedu, 23. novembra 2022. godine sa početkom u 19 sati u prostorijama Homework Hub-a, Kolodvorska 12, Sarajevo.

Posebno zanimljivim, ovaj događaj, činit će moderator kviza, jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih repera, Frenkie, koji će također sa sudionicima razgovarati o svom radu, muzici i planovima.

Frenkie je na ovaj način odlučio podržati akciju.

Kviz će se igrati ekipno, što znači da trebate okupiti svoju ekipu znalaca, naoružati se znanjem i odličnim raspoloženjem i prijaviti se putem poruke na Facebook ili Instagram stranici Udruženja “Ruku na srce”, putem maila rukunasrce@gmail.com ili viberom na broj telefona 062 320 832. Prijave su otvorene do 22. novembra 2022. godine.

Kotizacija za učešće u kvizu je 5 KM po učesniku, a cjelokupni prikupljen iznos koristit će se za realizaciju projekta “Nijedno dijete bez paketića”.

Ovaj humanitarni kviz idealna je prilika da sudionici pokažu znanje, zabave se, a ujedno budu humani.

Idi naVrh

Don't Miss