Oglasila se supruga Čedomira Jovanovića: “Odustaću, nikad!”

03.07.2020.

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, oglasila se o njegovom zdravstvenom stanju i to preko njegove Facebook stranice. Ona je prenijela poruku koju je lider LDP Srbije poslao iz bolnice u Beogradu u kojoj je smješten zbog zdravstvenih komplikacija.

Ona je potvrdila da je Jovanović zaražen korona virusom, na što se ranije i sumnjalo.

“Dragi prijatelji, oprostite što vam nisam odgovorila odmah, ali je ovo zaista prvi slobodan trenutak u čitavoj nedelji koju deca i ja provodimo u stalnom kontaktu sa lekarima sa Bežanijske kose i Infektivne klinike, koji se zajedno sa Čedomirom bore protiv užasnog i teškog virusa koji ga je napao”, stoji u uvodu.

Jovanović kaže da se sve desilo u ponedjeljak, od 16:00 do 18:00 sati, a Čedomir Jovanović, prethodno nije imao simptome.

 

“Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio „jer njega ništa ne zaobilazi“. Od te večeri, on sa timovima predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus”, stoji u statusu na Facebooku.

 

Jovanović je potom prebačen na Infektivnu klinku, gdje se nalazi na kiseoniku koji pomaže plućima da se oporave. zbog sumnje na virusni meningitis. Istakla je da je kasnije ta sumnja otklonjena.

 

“Preko lekara sam ga obavestila za podršku koju mu šaljete iz zemlje, regiona, drugih kontinenata. On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete”, napisala je.

 

Ipak, Jovanović je njoj preko osoblja Infektivne klinike, poslao dvije rečenice: „Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!“

Jovanović je primljen u bolnicu zbog upale pluća. Međutim, otkriveno je da je bio u kontaktu s prijateljem koji je pozitivan na COVID-19, prenijela je ranije Nova.rs.

(N1/Interview.ba)

Idi naVrh

Don't Miss