55486f3feb594712b17e21f03b65de8a
55486f3feb594712b17e21f03b65de8a

Italijanski par koji boluje od korona virusa obilježio zlatni pir u bolnici

Stariji talijanski par koji boluje od korona virusa obilježio je 50-godišnjicu braka u bolnici na odjelu intenzivne njege nakon što su im liječnici organizirali da budu zajedno.

Sandra (71) i suprug Giancarlo (73) držali su se za ruke preko svojih kreveta s maskama za kisik preko lica u bolnici Murri koja se nalazi u općini Fermo, u istočnoj regiji Marche. Zahvaljujući medicinskoj sestri Roberti Ferretti, koja je saznala za 50. godišnjicu braka, Sandra i Giancarlo imali su priliku obilježiti poseban dan.

Liječnička ekipa organizirala im je malo, ali dirljivo slavlje. Zabava je trajala samo 10 minuta, a na fotografijama se može vidjeti osoblje u zaštitnim odjelima kako okružuje bračni par i rukama rade srca.

Fotografija je ubrzo postala virala izazvavši velike emocije na ‘Čizmi’ koja je teško pogođena virusom korone.

– Sandra je stalno plakala, ne zbog sebe, brinula je o suprugu. Kad sam saznala da im je godišnjica, pomislila sam da ju moraju proslaviti. Zajedno su imali svoje krevete i držali su se za ruke, uz malo snage koju još imaju – otkrila je medicinska sestra lokalnim medijima.

– Bio je to nevjerojatan trenutak. Ponekad se dogodi čudo, kao u ovom slučaju – dodala je šefica odjela intenzivne njege Lusisanna Cola kazavši kako vjeruje da će se par izvući.

(24sata.hr, interview.ba)

Prethodna vijest

Konjički paroh pobijedio koronavirus: Naoružajmo se vjerom i strpljenjem

Naredna vijest

Dizdarević odgovorila: Nikad nisam liječila Pašagića, neznanje Izetbegović šteti zdravlju naše populacije