Izet Hajrović i njegova supruga u kućnoj karanteni u Zagrebu

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu “Fran Mihaljević”, saopćeno je iz zagrebačkog kluba. “S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom”, navedeno je u saopćenju. Prema nezvaničnim informacijama koje su objavili mediji u Hrvatskoj, radi se o reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću čija je supruga Lejla jučer doputovala iz Milana.

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu “Fran Mihaljević”, saopćeno je iz zagrebačkog kluba.

“S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom”, navedeno je u saopćenju.

Prema nezvaničnim informacijama koje su objavili mediji u Hrvatskoj, radi se o reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću čija je supruga Lejla jučer doputovala iz Milana.

(N1/Interview.ba)

Prethodna vijest

Kinezi testirani u Sarajevu nemaju virus korona

Naredna vijest

Lufthansa suspenduje zapošljavanje novih radnika