U Mostaru izboden migrant, uhapšena dvojica Marokanaca

U srijedu navečer u Mostaru došlo je međusobnog obračuna migranata u kojem je jedan od njih izboden.

Kako je priopćeno iz kantonalnog MUP-a, policija je oko 20:30 sati zaprimila dojavu da se u blizini mosta u naselju Tekija nalazi ozlijeđena osoba koja krvari.

Policijska patrola na mjestu događaja zatekla je ekipu Hitne medicinske pomoći koja je ukazivala pomoć nepoznatoj osobi, najvjerojatnije migrantu, koji je zatim prevezen u bolnicu Južni logor. Dežurni doktor je konstatirao da je navedeni zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom, te da se radi o teškim tjelesnim povredama. Povrijeđeni je zadržan na daljnjem promatranju i liječenju.

Policija je pola sata prije ponoći došla do saznanja da se na adresi na Bulevaru nalaze osobe koje bi se mogle dovesti u vezi s napadom.

Na tom mjestu pronađeni su državljani Maroka I. B. (2003.) i J. B. (2003.). Kod I. B. je pronađen nož, a kod J. B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Državljani Maroka dovedeni su u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, priopćeno je iz MUP-a HNK.

(Fena, Interview.ba)

Prethodna vijest

Hapšenja u Banjoj Luci zbog nezakonite prodaje stana i vozila

Naredna vijest

U Sarajevu, Goraždu i Jajcu zrak jutros umjereno zagađen