Srušio se vojni helikopter u Hrvatskoj

U more između Zablaća i Zlarina u Hrvatskoj danas oko 11 sati pao je helikopter, potvrdili su u šibenskoj policiji. Iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske je objavljeno da je riječ o vojnom helikopteru.

– U području otoka Zlarina i Zlaća došlo je do pada helikoptera Kiowe OH-58 D tijekom trenažnog leta koji je započeo u ponedjeljka 27. siječnja 2020. u 10,30 sati. Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade – saopšteno je.

Rečeno je i kako se ne zna koliko ljudi je bilo u helikopteru.

– Obavještavamo vas da je u Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 11.06 sati zaprimljena dojava da je između Zablaća i Zlarina u more pao helikopter. Odmah po dojavi na mjesto događaja su upućena su dva broda Postaje pomorske policije uz policijske službenike ostalih policijskih postaja, a o ovom događaju su obavještene i sve druge službe, Lučka kapetanija, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe. Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost – objavila je policija.

(N1, Interview.ba)

Prethodna vijest

Otvoreno pismo organizacija civilnog društva zbog zagađenja: Mogla bi se desiti katastrofa

Naredna vijest

Aleksandar Vučić stiže u Bosnu i Hercegovinu