4ae3d59317bbe5305ec51810201a9c54
4ae3d59317bbe5305ec51810201a9c54

Dragan Čović čestitao Zoranu Milanoviću

Lider HDZ-a i HNS-a Dragan Čović uputio je čestitku Zoranu Milanoviću koji je pobijedio u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

– U ime žitelja Bosne i Hercegovine i u moje osobno ime želim Vam uputiti čestitke povodom izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske. U budućem radu Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju predsjedničke dužnosti i predvođenju hrvatske domovine na dobrobit svih njezinih građana – navodi Čović u svojoj čestitki novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske.

Čović ističe kako je uvjeren da će Milanovićeva državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda.

– Pozivam Vas da, temeljem Vašeg razumijevanja pozicije hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini kojega ste iskazali kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uspješnom suradnjom radimo na daljnjem razvoju i jačanju odnosa Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da, ujedinjeni u težnjama čvrstih dobrosusjedskih odnosa i razvijene regije, zajednički radimo na ostvarenju euroatlantskog puta Bosne i Hercegovine – zaključuje u svojoj čestitki Milanoviću predsjedatelj Doma naroda PSBiH Dragan Čović.

Pročitajte još: 

Analitičari istakli: Birači su htjeli kazniti Grabar – Kitarović

(N1/Interview.ba)

 
Prethodna vijest

Počela isplata decembarskih penzija u FBiH

Naredna vijest

Zarif: Napad na kulturne ciljeve smatraće se ratnim zločinom