b72afea146b0a4135cb43a085ab070c8
b72afea146b0a4135cb43a085ab070c8

POVRATAK OTPISANE Dženana Alađuz: Ima seksa i poslije 50. A i pite, ako zaslužiš…

11.01.2019.

Kaže neki francuski, navodno poznati autor i televizijski prezenter, da žene preko 50 nisu poželjne i da  je nemoguće voljeti ženu preko 50. “Budimo iskreni.To nije moguće…pre previše su stare.”

Nije on rekao ništa neobično. Sigurno nisam jedina koja je primjetila trend da što stariji i bogatiji muškarac, to mu je ukus mlađi i ekskluzivniji. Što kaže jedna moja prijateljica paleći cigaru jednom rukom, a drugom držeći muža da ne pobjegne “Dženi, u posljednje vrijeme naših 4-5 parova – prijatelja, u poznim srednjim godinama se razvode zato što je on našao mlađu a ovu, koja mu je pitu razvijala u ponoć, njegovala da ozdravi, dizala posao dok se nije opario, odjebao.”

Srećom takvi muški likovi nisu jedini na tržištu.  Pitala sam svoju anketnu grupu, 4 divna mlada konobara u lokalnom kafiću, šta oni misle o ženama od 5 banki.

Samo ti meni dovedi JLo, ko da bih pitao koliko ima…I da znaš Dženana imam komšinicu od 55 godina izgleda bolje od 20godišnjakinjakaže mi Boki.

Na to će drugi “ispitanik” sanjivo (pijem kafu u 7:30 samo da se zna zašto je sanjiv) “Ja nemam takvu komšinicu a baš bih volio…” Garant je gledao Diplomca možda me zato zove Gospođa Robinson?

Moram priznati, ohrabrili su me. Meni je 43 i rapidno se približavam ovim “odvratnim ženetinama od 50 koje nisu ni za jebat ni za kući voditi”. Moja je prednost to što nema šanse da moj najdraži dođe do nekih para koje će ga inspirisati da o sebi počne misliti kao nekom ko zaslužuje mlado meso dok ja kuću čistim…Koliko sam mu kredita navalila ima da bude sa mnom i u “after life-u.”Ali crv mi ne da mira, tako da sam krenula razmišljati…

Šta je problem u starijem mesu?

Ja ga na primjer ne vidim nigdje.

Ako mislite da su žene sa 25 slobodnije u seksu, bez inhibicija…nemate vi pojma šta je sloboda a šta je inhibicija.

Žene od 40 i više a pogotovo 50 i više mogu biti samo bolje u seksu. Sve znamo, ničeg se više ne stidimo, a i malo šta nam se više gadi. Pritisnute svakodnevnim sranjima možemo samo biti zahvalnije akterice za malo relaksacije, opuštanja sretnih hormona …Kad on ne može dvaput, a koji bez vijagre u svojim 50+ može, žena od 50+ ga neće napasti. Mi smo sklonije da razumijemo, da ugrijemo krpicu da stavi na stomak jer se prehladio…sa 25 ga cura skine sa nokta. Ako ne može čitavu noć bez vađenja za nju je on manje vrijedan na tržištu, da se ne lažemo.

Poslije seksa cura od 50 će ga utrpati i pokriti da ne nazebe a ova od 20 istjerati iz kreveta jer hrče, kao što svaki od 50+ I hrče

Mi smo sklonije i da ih izmasiramo jer mnogima se ukoče leđa ako upotrijebe 2 poze više. Nije nam strano ni pomazat krišku ako ogladni ili pitu rasukati…

Također ne smeta nam što je nabio stomak ili što nas pljeska podbratkom dok stenje iznad nas…Jer mi vidimo dublje od novčanika. Majke mi. Pitajte svoju ženu ako mi ne vjerujete. 

Idi naVrh

Don't Miss